The studio.

Igår drog cacce med mig till Turning Torso för fotografering, har nog aldrig varit på ett så övervakat ställe kameror överallt innan man väl kommit upp i studion på våning 12 :)

En evighets väntan sen blev vi sminkade av proffsiga sminköser. Hade jag sminkat så fort som hon gjorde hade det bara blivit en massa streck och sminkpluppar i hela ansiktet haha.

Ännu mer väntan SEN var det tillslut vår tid att gå in i fotostudion, häftig upplevelse måste jag säga!
Och såhär blev några av resultaten....







donkenfest oh yes.. ;)

Igår var det tid för personalfest igen, ett halvår sen sist nästan så exakt för det är nästan så exakt länge som jag varit singel höhö.. ;)
Det var en av frågorna i frågetävlingen vi hade
-vem har festat varenda helg sen hon blev singel?
-emelie dubbel ve!!
haha! man lever bara en gång..
fast där måste jag lägga till att det var sen jag åkte till Australien.. för visst måste jag haft någon vit helg på ett halvår..?

massa lekar, dans och roligheter blev det iallafall :) och vid 1 stack jag Emilia, Camilla, Pabla, AC, Alex, Benny, Sebbe och Mentor ner till A9 med stopp på fest för mig.. blev bara en stund på A9 men han med att bli bjuden på cider och att diskutera saker man inte borde diskutera vid ett bord fullt med folk ha ha..

sen var emilia snäll och körde hem oss alla och natten slutade med att jag somnade i sängen med datorn bredvid och mobilen i handen haha.
ska nog läsa igenom mina sms, de brukar vara rätt charmiga.. ;)


hide an seek

Inatt lekte jag med cacce och pier :) vi lekte hide an seek och sprang runt som sär i hela stan hahahah... Vi va ett lag och cacces kompis i bilen va ett.

Allt började med att jag och cacce skulle på en liten kvällspromenad.. som ledde oss ut till carolina o oskar på stavstensvägen där cacce behövde låna toaletten.
De låg redan i sängen men såklart bjöd oskar ändå in oss så det kändes som vi var med i ett avsnitt av svensson svensson, ni vet, där står plöttsligt grannarna oväntat i sovrummet på kvällen... haha hur ofta händer det liksom?:P

sen ringde pier som också ville på promenad och när vi skulle möta upp honom kom jag o cacce på att hennes kompisar i bilen inte fick se oss så vi sprang in på min gård.

Där kom vi på att detta va ju skitkul ha ha. Så vi fortsatte med den leken ett par timmar fram :D och innerst inne tror jag det var pier som gick in mest för det... ;P

var uppe imorse och åt sconesfrukost med mamma, världens godaste! :)
nu blir det snart gymmet med cacce sen träffa carolina o clara för lunch och ikväll har dennis organiserat grillning och spelkväll i vårt andra hem:)
som sagt, jag ska bara äta idag haha! meeen ser man såhär cool ut när man lagar maten borde man ju göra de ofta..
haha;)

Förövrigt så tackar jag för mina fina kärlekshälsningar med posten hahah.


workday and I like it!

det låter säker dö konstigt men i förrgår var jag sådär jättetrött på allting, kände verkligen ingen lycka i kroppen någonstans.... sen gick jag till jobb:) och nu mår jag hur bra som helst:)

en dag i köket med mentor och alex idag haha,

när emelie blir nervös eller tycker saker känns lite pinsamt kan hon visa det på lite olika sätt.. ofta säger hon saker bara för att hon ska ha något att säga.. tex
-...vi har sax nu...
i ett försök att kanske kanske få personerna runt omkring att bry sig mer om att nu kan vi klippa upp saker än om ämnet som precis kommit upp...
HA HA HA trodde jag.. :P

sen fick jag extraberöm av chefen för dagens insatser.:) det måste varit för mitt tålamod en hel dag med dampalex hahaha.

Efter jobb körde jag och mamma till vellingeblomman för att köpa present till svåger oskar, ett körsbärsträd:) jag kollade också på mitt omtalade citronträd men de va lite för stora för plasten jag tänkt ha de på så jag ska tänka över saken.. :) så jag nöjde mig med en smultronplanta sålänge :)


Lämnade trädet och körde till maxi där jag träffade min personliga fruktrådgivare sibbe :) sibbe måste vara världens gulligaste lilla varelse:) varifall så hjälpte han mig leta ut både perfekta mangosar och passionsfrukt :)
fyllde även på kylen med päron, vindruvor och massa bär, yaaam! :)


men kan man bli annat än glad? :)

nu ska jag ut och gå med cacce:) kan behövas. hoppas emilia har trevligt utan oss ikväll.. ;)

ord vi aldrig någonsin har använt men som cacce plätsligt bestämde sig för att använda haha:
-din toka
-softbyxor

Ledig dag.

Nyss kommit hem från en heldag ute i det underbara vädret med storasyster. en långpromenad sen lunch på bönorna, ska ju försöka bli lite nyttig så det blev väldigt god kycklingpastasallad :)
också blev de inhandlat ingredienser till smooties, fullkornsbröd och musli :) fortsättning följer...

fick resept på en ny smootie av terese på jobb..

1dl apelsinjuice
1dl mjölk
frusna hallon o blåbär
en banan


och tadda..!


Inflyttningsfest hos emilia i lördags med schlager och utlärning av soulja boy-låten hahah så sjukt kul:D

sen taxi downtown där alla utom jag och cacce gick till uppenbar, vi valde magasinet. kul kul vi körde "bollen" hahaha med riktiga bollar :P magasinet va fyllt med badbollar, vi var som barn! haha.

Ibland händer saker man aldrig trodde skulle hända haha, men det är väl sånt som förgyller vardagen? :)
sen att det aldrig varit pålitligt med sånt där extremt blinkande ljus är en annan sak...:P

Har precis börjat om på VÄNNER boxarna. har saknat dem! :)
-sometimes i wish I was a lesbian... oh did i say it out loud?
ibland förknippar jag jesper lite med chandler haha :P

nu ska jag kolla vidare på vänner sen blir det gymmet med cacce:)


man kan inte stänga av vattnet utan förvarning!!

Igårmorse var emelie INTE glad. vaknade, tog en powerpromenad och kom hem skitvarm 1 timme innan jobb, skulle hoppa in i duschen och
upptäckte att DE STÄNGT AV VATTNET! helt utan förvarning! ARG emelie ringer mamma som kontaktar ansvarig för vår fastighet och de "vet inte när vattnet kommer funka igen" -nej men då kan de ju ringa och berätta det för mitt jobb!!!

snabb emelie packar alla saker och skyndar ner till jobb för dusch och frukost.
det blev en lyxdusch haha, jag behövde inte sjunga själv för det gjorde personen i omklädningsrummet bredvid så bra, omedveten om att jag va i duschen som delar av flick och pojkrum hahaha. ;D

IGÅRKVÄLL "tvingade", som cacce säger, jag hem cacce här för att äta middag med oss:) Sen kolla vi film "helens små underverk" den är så bra:)! Sen kom emilia när hon slutat vid 12 :)
jag blev sjukt övertrött och tyckte det va jättekul att berätta om vad det enda en person som inte tycker någonting är pinsamt tyckte va pinsamt hahah! det måste varit en underbar syn :D

jag och emily satt och skickade låtar till varandra som passar till vår lek på jobb där man ska hitta låtar om olika saker på jobb hahaha!
detta blev några av resultaten titta och njut :)

 
Idag har jag jobbat 9-15 bara. Har nog aldrig jobbat med den arbetaruppställningen som va.. men det va kul:)
så fort cacce kommer hem ska vi sola sen blir de inflyttningsfest hos emilia och mycket troligt utgång. stort bud på att köra på vår ide annars finns risken att jag DÖR ikväll...

flamman och citronen en sann historia..


Jag tror jag på allvar ska testa odla citroner här hemma, oskar brukar säga att här är så varmt att man skulle kunna göra det.. och det hade ju varit fint med ett litet citronträd ?
:)

rödbeta.

Jag har precis ätit rödbetor. Ännu en mysko "jag måste ha det NU" grej.. detta skyller jag dock på blondinbella. var tvungen att googla på om det kan finnas något positivt med rödbetor och det jag hittade var att det färgar mänskligt urin till rosa och de har högt näringsvärde.

Rödbeta är rikt på B-vitaminet folsyra, som är viktigt för bla cellbildningen

Min dag idag har beståt av rabarbermarmelad, brandmän, aggera dagisföken, tvätt, panduroshopping, kaffeabstinens, grillning och rockband. Är mycket nöjd med dagen.

Jag bor förövrigt nu mera på halvtid hemma hos syster, oskar och clara.. tsm med dennis och al. Hur kul som helst:) Så det är där som både grillning och rockband har ägt rum de senaste dagarna. Pojkarna bygger pool och jag tycker mest det är kul att va där höhö.

VI SKA TILL ALANYA!! :D



-din lilla pestoräka.

Också helgen då... :)
Passade Claris på dagen, var och fikade på bönorna med cacce, iban och pier :) blev inte mycket av varken bagel el kaffe för mig eftersom jag hade en liten skit som tog all tid haha.
sen BOKA VI RESAN! åh va kul det ska bli! :D

På kvällen bar det iväg in till malmö för att heja på martin, tobbe, jocke och sassan som tävlade på emergenza med sitt band "anywhere but here", gick ju sådär men jag tyckte de va GRYMT bra!

sen blev vi inbjudna till fest hos jesper och linus, jag var näst intill nykter men det va väldigt kul ändå :) roligt folk så det behövdes ingen sprit haha.

citat av pier som faktiskt gjorde ett tappert försök att nyktra till.. ;)
-din lilla pestoräka! åh jag är så bra på att dissa!
-titta där är en likbil, den är lik en annan bil...

<3

                     

VI SKA TILL ALANYA !! :D



22 juli åker jag med mina älsklingar Cacce, Iban, Pier, Markus och Jesper till Alanya!! Haha 2 flickor och 4 pojkar men jag tror vi kommer överleva en vecka ;) Tycker så himla mycket om er allihopa så de kommer rent ut sagt bli SKITKUL!! och eftersom alla är singlar så är där ingen som behöver toffla ;P

                 
                  

mysig hemma-"familje"-fredagkväll :)

Som inte är så ovanligt på mina lediga dagar så blev det fika och en runda på stan med storasyster och Clara:)
Sen skrev jag lite med en massa av mina australienvänner :) JAG SAKNAR ER!


du är för underbar, tyckte vi kom fram till väldigt bra planer idag :)


Ikväll var det först meningen att bara jag och mamma skulle äta tacos men det slutade med att vi hade lägenheten full av folk haha. Först blev carolina, oskar och clara inbjudna och efter en stund hade oskar även bjudit upp AL och lilla söta Lova på middag:)
Stor tjej kan resa sig själv nu också :)


Imorgon ska jag och Clara fika med sommarens resefolk på bönorna :) Det är bestämt nu att det blir varifall i La Alanya som sommarens stora fest kommer hållas! :D Bad luck suckers som inte kommer vara där! Kommer bli galet kul! :D


Black eyed peas - Boom boom pow


I hate this stupid distance.


c "haha:) no you will see me again, ill make sure of it! xxxx"
e "i trust in you ;) xxx"
c "i trust in you:) xxxxx"




oh herregud vilken helg :)

Var nästan riktigt kul att jobba igår hahaha.. jag skulle lära mig arabiska/muslimska ord..(?) och såhär bra gick de..:

-salameleko
-sallad med räkor?
-samla alla räkor?!


-alikomsilam
-här kommer de lamm?


Vi har startat en lek på jobb där man ska komma på sånger om olika saker (som jag skrev om low low low och apple bottom jeans...haha) det är skitjobbigt när man börjar för man kan inte sluta tänka på låtar sen.:)
Igår och lite inatt kom jag fram till följande:
"ice ice baby.. - isen :D
99 luftballongs.. - ballongerna :D

Den som kommer på följande blev diskade för längesen hahah:

Its a bag in box.. - boxarna vi har fritösolja i..
vi hänger bredvid discot... - jaa jag kommenterar inte ens..

Måste säga att det blev en hemskt rolig kväll som påbörjades väldigt sent efter att vi slutat jobba 23.30.. Hem, duscha, fix, dricka också kom Sofia hem till mig och sen även Emilia o Caroline :)
 
Treeend blev det sen vidare till, massa kul folk :) min och emilias hemgång var väl en klass för sig hahaha hemskt roligt hade vi varifall :D!

-Hej.. emelie? emelie vad gör du..?
-Jag gömmer mig jag jag kan inte prata nu...

-vi är under cover...
5 min senare..
-hej, är ni fortfarande under cover?

Jag fick lära mig mycket igårkväll/natt, tex att
"det är ju inte samla alla räkor det betyder faktiskt samla allihopa.."
och även hur friktion kan bildas på olika sätt jag aldrig hört talas om....
hahaha du e störd :P
                                  

Dagen idag har ju också lite varit en klass för sig HAHAHA.. Började med mysmorgon i soffan med playa del sol och lite senare långpromenad med biktning för storasyster..:P ...vilket som senare involverade hela "familjen" hahaha :)

Bilder från kvällens arbetspass..:)
                              

valborgsmässoafton

En heldag med storasyster och lillclara, satt ute på bönorna och åt lunch sen blev det en promenad i det underbara vädret!

Hem till Caroline för grillning där jag bjöd med oss på grillning med grannarna eftersom där bara va en grill haha. Sen vidare ut till smyge för bål och efter det fest, vilken sammanfattning! :)

"Jag har aldrig.." slår ju aldrig fel.. eller gör det de..? haha jag trodde vi tjejer skulle hålla ihop!! :P Men jag var ändå mest nöjd med min "jag har aldrig varit 91:a.." ;)

Valborg har liksom alltid varit min grej ;P och även i år blev den väldigt lyckad! :)

Roligt att göra.
Ring upp någon, glöm att stänga av mobilen när eurovoice går igång, låt personen ni ringt spela upp samtalet ni inte visste var inspelat. HAHAHA. "jag gillar inte blommiga kläder..."

Min fira-våren outfit ;)

RSS 2.0