vissa saker förgyller min vardag hahaha.


internt skämt med gud så kul! :D

mhm..

Jaha ny vecka igen, helgen var ju... intressant.. haha. Firade ju cacce i lördes, förfest hos henne med massa kärt folk sen missa vi taxin så Lindvall körde oss till "trend". Fint ska de va.

Fullsmockat med folk! Och väldigt kul:) trots det blev lite upp och ner med vissa saker.. Sen blev det ingen korv på shell och inte heller efterfest för folket bara försvann åt olika håll.. 
 

Igår var jag utslagen hela dagen, mådde hur bra som helst men var så fruktansvärt trött!
På kvällen blev det grillning hos storasyster och oskar med dennis och AL, trevligt trevligt satt till och med ute och åt:)

Jobbat hela dagen sen gymmet så funderar på att somna nu, efter jag sett klart "jag vet vad du gjorde förra lördagen" från i lördes... :)

hahah gryym ;)


Tingaling dansa älskling ;)
Yo!

shopping!

Idag har jag malmöshoppat med Emilia o Caroline :) Blev väldigt lyckad shopping måste jag säga! I det fina vädret:)

  • Något rosa
  • Något tråkigt jag behöver
  • Något lite roligare jag behöver
  • Någon assesoar
  • Något impuls jag fastnade för direkt
  • Något till fest


Blev fika på espresso house, kaffe och hallonmuffins för min del :) Tyvärr var där inga platser utomhus så vi fick nöja oss med att titta på de som satt där ute.

kan ju dela med mig av lite urdrag från mina söta sms idag :) youre lovely but way to far away....

e: i miss you
c: wish you were here, miss you too! :) oh well your comin back soon so its all good haha
e: yee then everythin will be good or i will die heartbroken as juliet
c: haha na that wont happin cause romeo also died and im not dyin

c: haha you will better got with no swedish boys, ill be so sad ! haha
e: hahah if so you better not touch aussiegirls..
c: haha ok i guess we hav a deal!

Nu ska jag snart börja göra mig iordning för kvällen, blir födelsedagsfirande för min älskade Cacce! :) Blir nog skumbad sen ska jag försöka välja vad jag ska ha på mig hmm...


har fått tillbaka min rosa mobil !! :)

Donken-humor är nog den bästa humorn som finns hahah.
Jag tycker det är skitkul att sjunga "low low low low...." när där står "LOW" på milkshakesmaskinen eller fritösen. Efter jag gjort det idag kom Emily fram till mig med en äpplepåse och sjöng "apple bottom jeans boots with the fur..." hahaha!

Personalmöte ikväll efter jobb och jag blev mer än lycklig när vi fick reda på att vi får löneförhöjning från och med 1maj! Yay! 
Också fick vi reda på att vi snart får mc flurry marängsvisch! mmm emelie ska kränga!:P och tusen andra nya produkter men den va viktigast :)

Och när jag kollade brevlådan hittade jag både mitt batteri! och en avi till mina australienfoton!
Så nu har Emelie finfin rosa/lila mobil igen :)

Haha kul att kolla igenom smsen från tiden innan batteriet ploppad i brunnen.
Mitt senaste fick jag 11.36 den 8feb:) då låg jag i sängen och var mindre sugen på att gå upp men cacce skrev att vi skulle ses vid hm kl 12... om jag hann dit.. hahaha xoxo ;)

och skrämmande kärleksfulla arbetskamrats-sms hahah i fyllan o villan.... :P

Nu ska jag sova sen ska jag äntligen få vakna till "on and on" som jag har som alarm ;)


happy spring :)

Idag hade jag nog någon omedveten överenergi på jobb. Pricka av nästan hela "to do listan" ensam yäää... på rasten kolla jag o alex "ballar av stål" hahah soneby citysport kastade hamburgare på folk och fick poäng efter vem han prickade, bonde, borgare eller adel :)

Och har ni sett "jag vet vad du gjorde förra lördagen"? Jag skrattar så jag håller på att DÖ! Kolla avsnittet med Micke Syd haha skön kille... :)

http://www.tv3.se/play

HA HA HA. en kille från telenor kom in och handla på jobb idag, så sa han lyckligt att mitt batteri hade kommit! Amen redan? Har ju bara tagit över EN MÅNAD! Men jag sa till honom att jag fixat de själv för de tog så JVLA lång tid på sig!

På tal om telenor så är det onsdag imorgon.. lets see what happen.. jobb -18.30 sen personalmöte och om jag känner mina arbetskamrater rätt så kommer det ta hela kvällen! om inte så...som sagt, lets see what happen... :)

               
I miss you soulmate. HAPPY BIRTHDAY!
This is how life is supose to be weeei! :)

BTW youre HOT.
-Du som är söt...
-Du som är så snygg.....

tell me baby whats on your mind?

Igår dog jag ungefär två gånger bara under dagen. Bland annat var det när hemska Kristian kom och skulle dömma ut oss på jobb. Helt omedvetet. Han är en sån som är specialiserad på mc donalds och åker runt och kollar upp så alla sköter sig exemplariskt. Alla blir hyper nervösa när han kommer!
sen dog jag av en annan sak också :)


Lördagskvällen = grillning på dala, mysigt :) sen hem till Fidde för mera dricka, kaninmys, flicksnack på toa (ja eftersom iban inte var med fick de bli bara emelie o emilia prat på toan :)

Jag o markus bestämde oss för att adoptera nisses kanin elvis :) jag älskar kaniner! fast markus var rätt dålig på att ta ansvar och släppte iväg honom på golvet.

När vi skulle gå hem gick alla i par, ja alla utom JAG. och martin också.. men jag hade kul ändå, plöttsligt kunde jag den där låten "vi tror på oss, gata upp och gata ner.. " haha vet inte hur den går.. och jag hade trevligt sällskap via sms hela vägen hem så det gjorde absolut ingenting :)

årh nu är klockan sådär mycket igen.. min brasilianska kompis fabi har hållt mig vaken, har inte pratat med henne på år och dar, nej nu ljög jag, men jag har åtminstonde inte träffat henne på år och dar..

jag kan ju säga att det är lite jobbigt att ha sina vänner utsprida i hela världen!

Helgjobbcitat.
-EMELIE! ska du slå sönder ismaskinen?
hahaha jag skulle bara hacka sönder isen så det inte blir stora isblock i läsken. :)

They dont know what we been through they dont know bout me an you..

En lång och fullspäckad dag på jobb. 10-19 tur jag hade min kära arbetskamrat som uppmuntarde mig när mina hormoner tog över min kropp haha.
Visst är det jättekul att prata och va så rakt på sak så folk i omgivningen ändå tror att man skojar men sanningen är att man är fullt allvarlig.
chefen: "jag vill inte veta!" nej de vill du verkligen inte... :P

SNÄLLA alla ni som läser kom ALDRIG in på mcdonalds och beställ något av följande:
Ett happy meal.
En lilla menyn
En vanlig glass.
En dricka.
Hur SJUTTON vill ni att vi ska veta vad ni vill ha när ni bara säger sådär?!?!

Eller när folk är inne på sin femte meny i en beställning och FORTFARANDE inte själv kan säga vad det ska vara för dricka till menyn utan tvunget måste vänta tills vi frågar , -jaha och vad vill ni ha att dricka till den?


Efter jobb blev det raka vägen ut till syster och oskar för grillning. Jag fick rollen som grillmästare:) och GOTT blev det! i söndes sa jag att det var årets första grillning men det var det ju faktiskt inte, hade ju BBQ i Australien också, jag har till och med grillat känguru iår!

Efter maten fick vi även fint besök hahah. ;P och det var inte dennis för han bara mesa och grilla utan oss innan på dagen! :P


gårdagens lilla händelse får ändå bli när min granne kom fram till mig på stan och frågade
-mår du bra idag?
och jag tittade lite skeptiskt på henne som "jo skulle jag inte göra det?"
-jo jag mår bra..?
-Ja det va kul att träffa er i lördes natt... 
och mina tankar har nog aldrig snurrat runt så fort i mitt huvud... "träffades vi?" tänkte jag.. så sa hon
 -kommer du inte ihåg vi sågs utanför porten!"
Och kom den där flashbacken som johan glans pratar om  POFF! oh herregud skjut mig! haha nej gör inte de:)

Länge leve batterikungen!

Guds gåva till de bakfulla, SMSen! det kan komma fram riktigt charmiga sms under förfester. Här är ett urdrag från en konversation i lördes...

- det går bra jag vinner:D
- du förlorar rent
- jag förlorar inte de rena jag dricker de:D

Sen är det kul att hitta sms man inte kom ihåg att man skrivit, eller man kommer ju på det då det är inte så att man inte har minne av att man skrivit dem.. men ja...

...aja idag har vi varit i västra/östra hamnen i malmoe och åkt ruller/longboard. Jättekul så länge man har medvind:)

Jag har också hunnit med att vara, jag citerar: förbannad kund på telenor. De hade fortfarande inte fått in mitt batteri och efter över en månads väntan så lackade Emelie! Inte för att det tar tid utan för att de hela tiden bara säger att de beställer det sen när jag kommer tillbaka efter några veckor kommer det fram att de inte alls blivt beställt!

Så då tog Emelie saken i egna händer och hittade tillslut, det är förvånadsvärt sällsynt, ett ställe på internet man kunde beställa de. Länge leve Batterikungen!
Så nu är det på väg hem till mig :) slutet gott, allting gott.


Denna får bli dagens bild (jaha tydligen började jag ha en sådan haha) jag hade så kul åt detta så jag va tvungen att fota, min mamma lär mig hur jag ska hålla vasken ren och vilken procedur hon går igenom när jag inte gör de.. :P

Förövrigt är jag grymt bra på närkiska.. ;P eller varifall ungefär lika bra som närkerna är på skånska.. :)

mera påsk och det ska vi fira!

Efter en heldag på Entre med Cacce och Emilia och ett underbart skumbad var Emelie redo för fest! När emilia, cacce, iban och ola tillslut kommit hit körde vi till mathias där förfesten var :) skitkul. jag ägde, enligt mig själv, på kortlekskastar leken :D jag gick in för det till 120 när jag väl fattat reglerna!
kul att festa med alla gamla "smygebarn" från köpingetiden :) sen kom också mina kära arbetskamrater sofie, ida p och ida b :)
Efter en glömd mobiltelefon och taxi var vi då framme på Kristall där natten fortsatte! Jag säger som Emilia, det var lite extra roligt där denna gången, vet inte varför :) Älska glowsticksen som cacce skulle sagt :P

Ja sen gick de som det gick och just nu är jag mer än hemskt lycklig att jag har en vän som Cacce som kanske gör mitt liv "lite" enklare imorgon... <3

-ÄR DU FÖRLOVAD?!
-men... NÄ.


Idag blev jag väckt av Oskar alldeles för tidigt efter alldeles för lite sömn... för jag hade lovat att vara barnvakt åt Clara hela dagen så det kan bli färdigt för poolbygge i trädgården snart:) Men skönt med en heldag ute i solen och grillning på kvällen. Clara fick följa med på välbehövd långpromenad med mig och Cacce:) hon har lovat att inte skvallra... ;)

Rosa ägg på påskbordet är väl en självklarhet här hemma..:)


-Lets have some fun.

Glad påsk!!

Igår/natt när jag kom hem från jobb stod där en såhär söt blomma i fönstret bredvid sängen från mamma :) Står "Glad påsk" på hjärtat :)
Sen när jag kom ut i köket (för att äta prinskorv) hitta jag en annan lapp där hon bad mig städa haha, vilken muta! Nej det var faktiskt gulligt av henne :) 
                                                    
På tal om prinskorvar så har jag nästan blivit besatt, går och äter råa (ja råa det funkar inte med stekta) prinskorvar hela tiden, helt knäppt har aldrig gillat sånna...(?)

Ikväll blir det jobb 17-21.30.. är de lönt?  Sen är det HELG! och det kanske ändå får firas ikväll?

reseplanering!

Wiiiie! Ligger och kollar resor och har planerat lite med några av de som ska med i sommar nu ikväll:) Åh va roligt! Magaluf i repris kanske blir av ändå:D Iaf med Iban, möjligen Pier också vem vet... Fast denna gången ska vi hitta ett BCM ställe och va där tillsammans denna gången! Det va så stort att vi inte ens hitta varandra där inne..:P

Sen ska vi inte gå femtielva gånger mellan magaluf och palma nova för att leta upp rätt hotel när Iban inte har en aning om var han bor :P "Det var gult" Jomen det är ju lätt att hitta när det är bäcksvart ute..:P

Haha kommer ihåg vår lilla lek med livliner:
1. Ring en vän. och få reda på hotellnamnet.
2. Kolla på en karta och upptäcka att där finns TVÅ hotell med samma namn..= Kör 50/50.
3. Fråga publiken = varenda spanjor vi hitta, och då menar jag VARENDA!

Hahah det var faktiskt väldigt roligt :D!
Nyinkomna citat.

Efter att jag tog Anders pommes eller något i den stilen...
a- Det var de värsta jag sett!
e- då kan du inte ha sett mycket anders... menar hur farligt var de? vad har du egentligen gjort hela livet??

Hahaha ibland är jag är så himla lustig :P

"e- come on ashlee you know me.. AND im not on vacation..! ;)"

Och nu blev jag så glad igen! för jag fick reda på en jättebra grej om nästa vecka:) Ibland undrar jag om det är tillåtet att vara såhär lycklig? :)

hejdå, hejdå... kommer jag se dig igen?

Ikväll har jag haft min egna anledning att ha damp och vilja döda alla i min närhet. Ungefär så mycket mensverk hade jag på jobb idag. Jag var varifall snäll och varnade alla i min närhet.
Tyskar som efter att de betalat med euro och jag ger tillbaka svenska pengar frågar "Får jag inte euro tillbaka?" Ligger inte på min topplista! Tror de jag har en kassa växel för varenda jvla valuta vi tar emot?!?!

En annan sak som gjorde Emelie illa till mods idag var att de utan förvarning stängde av vattnet i huset! MAN KAN INTE GÖRA SÅ!!  sen när väl vattnet kom tillbaka var de SVINkallt så jag fick tvätta håret i SVINkallt vatten!

Om ni vill veta så finns det 173st 20åriga australienare som heter Corey på my space. Det ni! ;)
Det är helt omöjligt att hitta rätt. speciellt när där inte är en jvel som har närbild!

Annars har jag mest umgåts med syster och lilla Clara idag innan jobb ute i de fina vädret. Gick en runda, var på sångstund med Clara, så himla söt är hon :) också hälsa vi på mormor i minneslunden eftersom det är hennes födelsedag idag.

ja de va en kväll i mars, då när sommaren är som bäst...

-cya em!
-I wish....

whatever you like.

Blev ju en innehållsrik helg.. på många sätt.:)
I fredags jobba jag till halv 8 sen hade jag och mamma mamma-dotter kväll :) = middag och sånna där typiska fredagsprogram på tv :)
I lördag: Upp halv 9, IKEA mm., fika hos syster, jobb 16-23.30 med vår superstängning TACK alla som inte kom och handlade så vi hade alllt förstängt ett par timmar innan ;D Funkade förresten himla bra med min partyskiva jag brännt!

Emilia och Camilla kom och hämtade upp mig på jobb sen förfesta vi lite under tiden som jag duscha och gjorde mig iordning.. Sen körde Emily oss till Malmö och Slagt!
Mötte som planerat upp Jesper, Iban, Ola, Pier och Markus där inne :) Och en himla massa andra eftersom det va ovanligt mycket kända ansikten ute :)!
KUL!:)
Även om alla bara ville dansa på RNBgolvet.. Fast fick ju dansa lite på schlagergolvet ändå:) Men var nästan roligare på RNB faktiskt, iaf oftast, haha speciellt att härma sånna som dansar så kul, som Camillas kompis:P Eller när Emilia och hennes kompis står och dansar precis lika dant :)

"Jag väntar på min pojkvän" BRUKAR vara en bra replik att säga när man vill bli av med mindre attraktiva människor.. men somliga ger ju inte sig. "Nejmen här kommer han ju.." ;P

Blev en hel del deeptalk också, inget mig emot..:) Det behöver inte vara många sekunder mellan extrem olycka till extrem lycka.. :) Inte om man är "så jvla dum" haha.
-var e Emelie?
-jag vet inte..
-men ni gick ju tillsammans..
-nä

Hahaha:)

IGÅR tog jag och Emilia en låång dagenefter-promenad i solen sen på kvällen hade vi filmkväll här hemma med Cacce, Jesper och Markus :) Jag gillar att det börjat bli en vana :)
Såg "Sex road" tror jag den hette... himla rolig iallafall!

planering!

Är de inte lite småkusligt när  man har förmågan att titta på ett msn namn också VIPPS så skriver personen till en :P
möjligen anledningen att jag är vaken nu...

borde sova för imorgon är en lååång dag...
-Vakna
-IKEA mm på malmöhållet..
-Jobba 16-23.30 med min nybrända partyskiva! måste ju bli i form.
-Hem med Emilia o Camilla och göra mig iordning snabbt som tusan!
-01.15 BUSSEN till Slagt!
-Fortsättning följer...

TACK igen för beeper-låten! mina arbetskamrater kommer ÄLSKA mig :D tänk att få höra den sådär en gång i timmen heeela dagen! awesome!

åh älska våren!



Idag har allt bara varit så bra! Började med att jag fick ett jättefint sms så jag blev så glad att jag sprang och hoppade runt haha. Som vi sa att vi skulle gjort då en kväll.. :P

Sen ringde jag och väckte Emilia för jag behövde prata med henne så bestämde vi oss för att ta en promenad i det UNDERBARA vädret!
Är jättesvårt att förklara för en australienare hur underbart det är med 8+ och sol... :)
Vi hann ungefär upp till statoil sen ringde Cacce och ville fika så vi gick och mötte henne sen fikade vi på Espresso house.

Sen skulle båda två jobba så jag mötte upp syster och Clara så gick vi och gungade i parken:)
När jag kom hem fick jag ett jättebra samtal från Emilia, blev så glad för din skull!! :D
OCH efter det fick jag reda på ännu en himla rolig sak som gjorde mig ännu gladare:) "Its never on the table..."

-eyyy!
-yoo!
-hows things?
-things good hows your things? :P
-yeah pretty good, rain cats an dogs over here
-haha oh it rain cows over here

Vi hade en väldigt gripande konversation... :)

RSS 2.0